Bereikbaarheid Chiropractie Roermond

Bereikbaarheid Chiropractie Roermond

Natuurlijk zijn we blij met de veranderingen die aangebracht worden in de Kapellerlaan te Roermond, maar het brengt wel wat overlast met zich mee. Graag brengen wij u op de hoogte over de huidige situatie per 14 juni 2022.

Op dit moment is de praktijk het beste te bereiken vanuit de richting van de stad/rechtbank. Vanaf deze kant kunt u met de auto tot voor de deur rijden. Aan weerszijden van de Kapellerlaan zijn parkeervakken. Echter dient u alleen te parkeren in de vakken waarvan de hoeken met witte strepen zijn afgetekend.

Mocht hier geen plaats meer zijn kunt u ook gebruikmaken van de parkeerplaats op de Prins Bernhardstraat, als u deze vanaf de Kapellerlaan inrijdt vindt u na ongeveer 150 meter aan uw rechterhand een terrein van BLM, dit terrein is, zolang de werkzaamheden duren, ter beschikking gesteld om te parkeren.

De Kapellerlaan is afgesloten vanaf de kruising Kapellerlaan/Lief Vrouweveld (waar veel patiënten parkeren) tot aan Kapel in ’t Zandt. Dit zal tot eind juli 2022 zo blijven. Deze kruising is niet met de auto begaanbaar. U kunt de parkeerplaats aan Lief Vrouweveld wel bereiken via het oude kerkhof en het Schoolpad.

De Kapellerlaan wordt GEEN eenrichtingsweg er staan op dit moment in de zijstraten tijdelijke borden die het verkeer verplichten een bepaalde kant op te rijden maar die zijn er geplaatst in verband met de werkzaamheden en zullen als de werkzaamheden zijn afgerond weer verwijderd worden.

Mocht u nog vragen hebben, belt u ons dan gerust 0475-550700

Terug