Verhaal van een tevreden shockwave gebruikster

Juli 2014 kreeg ik last van pijn in mijn linker schouder en arm. Het was een soort pijn waarvan ik in eerste instantie niet goed wist waardoor ze veroorzaakt werd.

Dr. van Beest constateerde na het maken van een echo dat het hier om een peesontsteking ging.In september nam ik weer deel aan mijn wekelijkse 'gymavond'. Dit viel echter erg tegen. De pijn in mijn arm en schouder werd erger. Omdat ik het sporten niet graag wou opgeven, bleef ik hiermee dus nog een tijdje doorgaan. Uiteindelijk werd de pijn nog heviger en hield ook langer aan.

In december kon ik mijn arm bijna niet meer bewegen en had ook continu pijn. Wederom werd een echo gemaakt en de diagnose was nu een frozen shoulder en scheurtjes in een pees. Dr. van Beest stelde voor om met Shockwave-therapie te beginnen. Na een duidelijke uitleg wat Shockwave-therapie inhield, en ook eventueel voor mij kon betekenen, besloot ik om het maar eens te proberen.

Na de eerste behandeling voelde ik al duidelijk een lichte verbetering, hetgeen inhield dat ik al snel iets minder pijn had. Zo ook bij de tweede behandeling. Inmiddels ben ik zes behandelingen verder en kan ik met plezier vertellen dat de Shockwave-therapie in mijn geval zeer zeker het gewenste resultaat heeft gehad. (véél minder pijn en ook kan ik mijn arm gemakkelijker bewegen)

Uiteraard met veel dank aan Dr. van Beest.

Vriendelijke groet,

Els Schlijper.