Gezonde voeding, gezond lijf!


Glutenvrij brood, superfoods, biologische groenten en fruit en smoothies. U komt het overal tegen. Op facebook, in tijdschriften en op tv. Kortom voedings is hip! Het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek (locatie Heerlen) gaat samenwerken met Diëtheek Heerlen! Diëtheek Heerlen is een moderne, eigentijdse diëtistenpraktijk.

Maandagavond 15 september geeft Johan Bruining van Dietheek Heerlen, Heuvelland en Maastricht een lezing. Er zal kort worden uitgelegd waarvoor je terecht kan bij Diëtheek Heerlen. Ook zal er stil worden gestaan bij een aantal behandelingsopties, zoals het medisch eiwitdieet, waarmee snel en verantwoord gewichtsverlies kan worden bereikt, en het meten van de stofwisselingssnelheid met de MedGem. Deze unieke meting is alleen mogelijk bij Diëtheek Heerlen en Diëtheek Maastricht en Heuvelland.

Daarnaast gaan we het hebben over gezonde voeding. Wat is gezonde voeding eigenlijk? Een tipje van de sluier... Superfoods, wel of niet? En hoe zit het nu met gluten en is melk slecht? Of is die schijf van 5 zo gek nog niet?

Voeding is niet zwart-wit! De bijeenkomst zal interactief zijn en er is volop gelegenheid voor discussie en vragen! Chiropractor van Beest zal de de gastspreker introduceren en zijn visie geven op het onderwerp Chiropractie en voeding.

De lezing wordt verzorgd door;

  

Johan Bruining

Waar:         Praktijk Heerlen
Wanneer:   Maandag 15 september
Tijd:           Aanvang 19.30

Heeft u interesse maar vindt u de praktijk in Weert te ver? Laat het ons dan hier weten, bij voldoende belang-stelling, zullen we een soortgelijke avond in de praktijk van uw keuze houden.

Inschrijven
• Elke gast kan 1 introducee meenemen
• Vul het onderstaande aanmeldingsformulier in. Let op vol = vol
• Na afloop is er gelegenheid, onder het genot van een drankje om vragen te stellen aan Diëtist Johan Bruining en chiropractor van Beest
• Een paar dagen voor de lezing ontvangt u van ons een herinneringsmail. Indien u onverhoopt niet kunt komen, laat het ons dan weten. Op die manier kunnen we iemand van de wachtlijst een plezier doen.

Wilt u al een kijkje in de keuken nemen van de Diëtheek Heerlen?
Dat kan op; www.dietheek.nl

Inschrijven lezing