Anrie Potgieter D.C.

Ik ben geboren en opgegroeid in Pretoria, de hoofdstad van Zuid-Afrika. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam en wil ik graag mensen helpen. Zelf heb ik op hoog niveau gesport en op mijn 14e werd ik voor het eerst door een chiropractor behandeld voor een sportblessure. Ik vond het een fantastische manier van behandelen en benaderen van klachten. Om echt op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en op te lossen. Dit voelde voor mij als een logische stap.

Toen heb ik ook meteen besloten dat ik chiropractor wilde worden. Mijn studie heb ik gevolgd aan de Universiteit van Johannesburg. In 2007 begonnen en afgestudeerd in 2013. Daarna ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Om mijn kennis te vergroten en ervaring op te doen en te leren van andere collega’s heb ik ook bij andere chiropractoren gewerkt. In juni 2016 hebben mijn man Marno en ik besloten om naar Nederland te verhuizen. Wij vonden het een top gelegenheid om hier onze kennis en ervaring verder op te bouwen. Sinds 2018 wonen wij in Geldrop en zijn heel gelukkig.

Ik wil u graag helpen met uw klachten. Of u nu een topsporter bent en het beste uit uw prestaties wilt halen, of u rugklachten heeft gekregen na een weekendje hard werken in de tuin, of chronisch klachten heeft. Alle klachten en alle leeftijden zijn van harte welkom.

Ik zie u graag in onze praktijken in Venlo en Eindhoven.

Anrie Potgieter D.C.

Anrie Potgieter D.C.