Rugcentrum in Parkstad

Toen chiropractor van Beest bijna 30 jaar geleden het Rugcentrum in de regio Parkstad startte was hij de enige chiropractor in de provincie. Hij kreeg het met de paplepel ingegeven. Met een vader en een moeder die chiropractie studeerden en de studie succesvol afsloten in de Verenigde staten, is de keuze gauw gemaakt.

Toen wij in 1985 onze eerste vestiging openden was Heerlen gewoon Heerlen niet Parkstad Heerlen. Parkstad omhelst nu een aantal gemeenten rondom Heerlen. Toch zal de gemiddelde Nederlander niet meteen kunnen zeggen waar Parkstad gelegen is. Terwijl dit wel zo is als men de woonplaats Heerlen benoemt.

Chiropractisch Centrum in Parkstad

In de volksmond heten wij dus het Chiropractisch Centrum Heerlen, maar het zou natuurlijk ook heel goed Chiropractisch Centrum Parkstad kunnen zijn of zelfs Rugcentrum in Parkstad. Hoe dan ook, onze vooruitstrevende management maakt het niet zoveel uit hoe we het beestje noemen. Rugcentrum Heerlen of Rugcentrum in Parkstad. We zijn en blijven een autoriteit op het gebied van behandelen van rug- en nekklachten in de omgeving Heerlen en Parkstad. Het Rugcentrum had zijn eerste vestiging in regio Parkstad waarna er meerdere vestigingen werden geopend onder andere in Sittard, Roermond, Weert, Venlo, Eindhoven en Helmond.

Het Rugcentrum regio Parkstad is en blijft de grootste vestiging van onze organisatie. Parkstad omvat natuurlijk niet alleen het centrum van Heerlen maar ook omringende plaatsen en dorpen.

Wilt een afspraak maken en komt u uit de regio Parkstad, bel dan met: 045-5741717