Silvy Ypeij

 

 Mijn naam is Silvy Ypeij, ik ben op 30 november 1967 geboren in Geleen en sinds
1997 woonachtig in Grevenbicht.

Ik ben getrouwd met Stan en samen hebben wij 2 dochters; Erin is in 2000 geboren Neve in 2001.

Sinds augustus 2006 ben ik werkzaam bij het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek. Ik ga met plezier naar mijn werk; ik waardeer het patiënten contact dat ik heb achter de balie. Bovendien kunnen er zo veel meer klachten behandeld worden dan alleen maar rug- en nek klachten, dat maakt ons werk heel dankbaar.

Chiropractie is voor mij af en toe nog altijd wonderbaarlijk; ik sta er nog steeds van te kijken hoe mensen die scheef lopen van de pijn binnen een bepaalde tijd weer opbloeien tot normaal functionerende mensen. Of een baby met darmkrampjes of een voorkeurshouding; deze veranderen meestal na twee of drie behandelingen in tevreden baby’s die weer normaal kunnen slapen. De uitspraak : "was ik maar veel eerder gekomen" horen wij dan ook heel vaak. Gelukkig vergoeden vrijwel nagenoeg alle verzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk gezien de goede resultaten met chiropractie.

Ons gezin is sinds ik hier werk ook in behandeling bij de chiropractor, wij worden preventief behandeld. Onze jongste dochter heeft veel baat bij de behandelingen, zij heeft altijd veel last van groeipijn in haar benen en ook wel eens last van een knie. Als ze is behandeld heeft ze een aantal maanden geen tot vrijwel geen last meer. Ook rijden ze beiden paard, om die reden vind ik het heel fijn dat ze regelmatig gecontroleerd worden.

U bent van harte welkom in de praktijk in Sittard.


Silvy Ypeij