Hi, ik ben Nadine Clerkx, 33 jaar jong en ik woon samen met Rik en onze 3 zoontjes met veel plezier in het mooie Weert. Sinds januari van dit jaar ben ik werkzaam bij dit mooie bedrijf en onderdeel van het enthousiaste, gedreven en professionele  team. Ik ga elke dag met een lach op mijn gezicht naar het werk! Het is zo mooi om te zien dat baby’s tot bejaarden en alles daar tussenin met verschillende klachten zoveel baat hebben bij chiropractie.

Voordat ik bij het Chiropractisch Centrum startte wist ik niet  wat een chiropractor precies doet. En dat terwijl ik zelf 6 jaar geleden een hernia heb gehad en daar ook een operatie voor heb ondergaan. Als ik destijds van het Chiropractisch Centrum had gehoord had ik waarschijnlijk nooit voor de operatie gekozen.. Maar goed, ik heb sindsdien geen ernstige rugklachten meer gehad en dat is natuurlijk super. Momenteel laat ik me regelmatig preventief door de chiropractor behandelen om klachten voor te blijven en voor een goede houding. Ik zit daardoor letterlijk echt beter in mijn vel. Ook 2 van mijn zoontjes hebben al kennis mogen maken met chiropractie.  De één preventief en de ander met pijnklachten in één been die steeds frequenter werden.  Momenteel is hij pijnvrij en daar zijn wij heel blij mee.  Super om te zien dat ook hij er zoveel baat bij heeft.

Ik hoop u snel een keer te mogen verwelkomen in 1 van onze praktijken zodat u zelf kunt ervaren wat de chiropractor voor u kan betekenen.  U treft mij voornamelijk in onze praktijk in Weert en Eindhoven.