Mijn naam is Monica Klemic en ik vertegenwoordig de Belgische tak van ons internationale gezelschap! Ik ben 43 jaar, gehuwd en heb twee superschattige zoontjes! Ik werk al sinds 2002 voor het Chiropractisch Centrum en de jaren zijn voorbij gevlogen!

In het begin was ik niet bekend met chiropractie maar doorheen de tijd heb ik heel veel bijgeleerd. Ik zie dagelijks wat chiropractie kan betekenen voor mensen die dikwijls al een hele zoektocht bij andere specialisten achter de rug (!) hebben. Vooral het feit dat een hele waaier van klachten behandeld wordt (en dus niet alleen rug en nek) vind ik belangrijk om te vermelden.

Zelf worden zowel ik als mijn zonen en dochter regelmatig behandeld en ik moet zeggen, we voelen ons er heel prettig bij!

Verder wil ik ook nog even al mijn collega’s in de bloemetjes zetten. We hebben een superleuk team en iedereen springt graag voor elkaar in de bres. Het werk is heel afwisselend en aangezien een groot gedeelte van de patiënten op regelmatig basis een afspraak maakt, bouwen we ook met hen een fijne band op.

Hopelijk kunnen we op deze manier nog een hele tijd doorgaan!

Graag tot ziens,

Monica

LinkedIn account