_DSC5752-1.jpg

Mireille Jansen-Grossbek

 

Mijn naam is Mireille Jansen Grossbek. Getrouwd met Mark en mama van 2 prachtige meiden. Samen met onze hond Tara zijn wij woonachtig in het Brabantse land. Sinds juni 2006 ben ik werkzaam bij het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek. Ik ben begonnen als secretaresse en inmiddels ben ik al een aantal jaren Office Manager van de vestiging in Eindhoven. Meestal ben ik in Eindhoven te vinden maar u zou me ook wel eens in Weert of Helmond kunnen treffen.

In al deze jaren heb ik me al meerdere keren verbaasd over de positieve effecten van chiropractie en nog steeds zijn er momenten die mij versteld doen staan.

Als gezin laten wij ons ook regelmatig behandelen en dan niet alleen voor rug- en nekklachten. Ook voor vele andere klachten en preventie kunnen wij bij de chiropractor terecht (denk aan heupklachten, voetbalblessures, tennisarm, oorontstekingen). In de loop van de jaren hebben we een leuk team op weten te bouwen. Iedereen staat voor elkaar klaar en er is een goede sfeer onderling. Deze positieve sfeer proberen we ook over te dragen naar de patiënt want die staat bij ons centraal.

Ik hoop u snel te mogen begroeten in 1 van onze vestigingen. De koffie staat klaar!
Mireille

 LinkedIn account