Maud van Loon

 

Mijn naam is Maud van Loon, gehuwd en moeder van 2 meiden.

Ik ben reeds meer dan 20 jaar werkzaam bij het Chiropractisch Centrum in Heerlen en ik heb het er nog altijd prima naar mijn zin. In de loop der jaren zijn er heel wat collega's bijgekomen (zowel mannelijk als vrouwelijk) maar er is nog steeds sprake van een zeer hecht team. Heel fijn om daarvan deel uit te mogen maken.

Zowel mijn man, kinderen als ikzelf komen voor chiropractische behandeling in aanmerking. Mijn man vanwege het feit dat zijn rug een zeer zwakke plek is. Hier kan hij prima mee leven dankzij de chiropractor en door het regelmatig doen van oefeningen die hij destijds van de chiropractor mee kreeg.

Mijn beide dochters Liz en Jill komen eens per 3-4 maanden voor een algehele check up en kunnen er daarna weer volop tegenaan! Ook ikzelf ga regelmatig een van de behandelkamers binnen om mijn nek en rug weer even los te laten maken.

We voelen ons hier allemaal heel prettig bij en dit is dan ook merkbaar bij het verrichten van de dagelijkse werkzaamheden.

Verder vind ik het werken met en voor mensen enorm leuk en hou ik van een praatje aan de balie. Dit maakt het contact nog prettiger en op deze manier heb ik echt wel een band met de patiënten. Ik hoop dit werk nog jaren te kunnen blijven doen met net zo veel plezier!!

Tot ziens

Maud van Loon, secretaresse