Mijn naam is Ilse Meurkens. Samen met mijn man Jeffrey, mijn zoontje Nori en mijn dochters Niene en Doutse ben ik woonachtig in Budel. Ik werk inmiddels alweer bijna 11 jaar bij verschillende vestigingen van het Chiropractisch Centrum en doe dit nog steeds met veel plezier. Door de jaren heen wordt ik zelf ook regelmatig voor verschillende klachten behandeld wat mij veel verlichting geeft.

Zo heb ik tijdens mijn eerste zwangerschap ontzettende bekkeninstabiliteit gekregen wat zeer pijnlijk was. Ik was toen ook heel dankbaar dat ik snel terecht kon en dat ik door de regelmatige behandelingen verlichting kreeg. Na de bevalling ben ik ook regelmatig in behandeling gebleven en gelukkig had ik er na 4 maanden geen last meer van.

Bij de zwangerschappen van mijn dochters ben ik meteen preventief in behandeling gegaan en heb me trouw aan het oefeningenschema gehouden en mijn houding aangepast bij bijv. trappenlopen, strijken ed. En tijdens deze zwangerschappen heb ik vrijwel geen last van mijn bekken gehad.

Ook als ik mijn migraine op voel komen ben ik er direct voor een behandeling en dat geeft me ook meteen enorme verlichting. Verder weet ik ook waar ik op moet letten om een aanval proberen te voorkomen waardoor de migraine minder vaak op komt.

Zo zie je maar, ook wij als collega's hebben veel baat bij de chiropractische behandelingen. Op zich niks mis mee, want daardoor kan ik mij heel goed inleven in u als patiënt.

Ik zal dan ook altijd mijn uiterste best doen om u zo goed en zo snel mogelijk te helpen!

Met vriendelijke groet,
Ilse Meurkens

LinkedIn account