Amy Meulenkamp

 

Mijn naam is Amy Meulenkamp. Ik ben getrouwd met Daniël en moeder van vier kids. Drie jongens en onze jongste telg is een meisje. Een heerlijk stel zo samen. We zijn met zijn zessen en onze hond woonachtig in Eindhoven. Vandaar dat ik ook voornamelijk in één van onze Brabantse praktijken te vinden ben. Maar u kunt mij ook treffen in één van de andere vestigingen.

Al op jonge leeftijd heb ik last gekregen van rugpijn. Ik tenniste veel en had een ‘verkeerde’ houding. Vooral bij het serveren begon dit zijn tol te eisen. Helaas was er toen niemand in mijn omgeving die mij attendeerde op het bestaan van ons Chiropractisch Centrum. Wat had dit een heleboel ellende kunnen besparen.

Na mijn eerste zwangerschap in 2009 was mijn rug een nog groter drama dan ooit tevoren. ‘Gelukkig’ mocht ik weer aan het werk na 4 maanden verlof. Voor het eerst mocht ik kennis maken met de wondere wereld van de chiropractie! Van onze patiënten en ook van alle collega's hoorde ik dagelijks wat een verlichting de behandelingen bieden. En ik kan nu ook uit eigen ervaring spreken! Wat een fantastisch werk doen onze chiropractoren! Na 25 jaar altijd last gehad te hebben van rugpijn, zit ik nu ’s avonds op de bank en denk ik: Jeetje wanneer had ik eigenlijk ook al weer voor het laatst last van mijn rug??

Met ontzettend veel plezier ben ik werkzaam voor het Chiropractisch Centrum.
Geen dag is hetzelfde. Het spreekuur, de telefoon, een total body scan, de administratie, strijken, betalingen, weer telefoon, ohhh en daar is de volgende patiënt al weer. Iedere dag is lekker druk en afwisselend. Maar het belangrijkste, het contact met de patiënten. We vinden het allemaal ontzettend leuk om met ons team voor u klaar te staan!

Hopelijk tot ziens allemaal in één van onze vestigingen!