Welkom Hardus Nieuwenhuis

Welkom Hardus Nieuwenhuis

Afscheid Julia Meijer praktijk Weert

Bij een welkom hoort ook vaak een afscheid. Mevrouw Meyer heeft met groot plezier in onze vestiging in Weert gewerkt en ze gaat haar patiënten missen. Ze heeft namelijk aangegeven dat ze parttime wil gaan werken. Om haar patiënten continuïteit aan te bieden zal ze haar werk in de praktijk in Sittard voortzetten op haar vaste dagen en tijden (maandag, woensdag en zaterdag).

Natuurlijk gaan we haar in Weert missen, maar we zijn blij dat ze wél parttime aan onze organisatie verbonden zal blijven. Haar spreekuur wordt overgenomen door Hardus Nieuwenhuis D.C., die al geruime tijd in onze praktijk in Eindhoven werkt. Zijn spreekuur in Eindhoven zal door chiropractoren Mike Anderson D.C. en Warren Rees D.C. overgenomen worden.

En nog een mooi pluspunt ....Hardus Nieuwenhuis gaat ook op zaterdagen in Weert werken. Zijn werkuren zijn dan van 08.00 / 12.00. Wij begrijpen heel goed dat dit voor u, als patiënt, weer even wennen is. Maar alles zal heel soepel verlopen en alle medische dossiers worden professioneel aan de collega's overgedragen. Deze verandering zal per 01 oktober 2023 ingaan.

Terug