Anne-Marieke Meulendijks

 

Mijn naam is Anne-Marieke Meulendijks. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 zoontjes in het mooie Brabant. Sinds 2011 werk ik bij het Chiropractisch Centrum. En met veel plezier omdat ik ten eerste samenwerk met een team van leuke collega’s en ten tweede omdat het fijn is te werken bij een bedrijf waarin het draait om het welzijn van mensen.

 

Er bestaan veel vooroordelen over chiropractie, ik kende ze ook allemaal. Maar al na mijn eerste dag was kon ik vertellen dat die vooroordelen verdwijnen zodra je weet hoe deskundig de chiropractoren zijn, en je bijvoorbeeld ziet hoe een baby’tje of kind behandeld wordt. En als je dan nog niet overtuigd bent, dan raak je het wel van de verhalen die je hoort aan de balie. Mensen die zeggen: “was ik maar 10 jaar eerder gekomen”, of: “ik heb 5 jaar mank gelopen en sinds ik bij jullie kom niet meer”. Dat is geweldig om te horen.

 

Als u twijfelt of ook uw klachten behandeld kunnen worden zou ik zeggen: bel gerust of kom eens langs op één van onze vrijblijvende informatie-avonden die maandelijks op elke praktijk gegeven worden.

 

Graag tot ziens!
Groetjes, Anne-Marieke