Zoeken Menu

Tamara van der Borgh

In maart 2016 ben ik hartelijk verwelkomd  door dit enthousiaste en gedreven team, waarin we in een prettige sfeer informeel, doch professioneel met elkaar samenwerken.  Dit stralen wij naar mijn idee ook uit zodat mensen zich snel op hun gemak voelen bij ons. Met dezelfde hartelijkheid heten wij u graag welkom in een van onze 7 praktijken!

De goede band met zowel de collega’s onderling als met de patiënten en de mooie resultaten die we zien in veel gevallen, maakt het dat ik met veel plezier werk. Het is fantastisch om mee te maken hoeveel mensen al zijn geholpen door onze kundige chiropractoren. Van huilbaby’s tot (hoog) bejaarde mensen en een ieder met de meest uiteenlopende klachten; niemand is te jong of oud voor chiropractie!

Zelf heb ik jaren geleden al de voordelen van chiropractie mogen ervaren en nog steeds laat ik mij met regelmaat behandelen om o.a. de migraine / hoofdpijn-klachten onder controle te houden. Ook behoud ik d.m.v. de behandelingen meer bewegingsvrijheid in mijn rug en bekken, zodat ik optimaal kan blijven sporten.

Ik geloof dat chiropractie in combinatie met een gezonde levensstijl en sport/beweging,  zorgt voor een goede balans.
Het draait tenslotte om…je goed voelen!

Bel of loop gerust eens binnen voor meer informatie..

Graag tot ziens in een van onze praktijken!

Hartelijke groet,

Tamara

Tamara  van der Borgh