Brent Packett D.C.

Mijn naam is Brent Packett en  ik studeerde af in 2012 aan de universiteit van Johannesburg. Na te hebben gewoond en gewerkt tussen Johannesburg en het Kruger National Park, reisde ik de wereld rond om de mensen aan boord van een schip te helpen met chiropractische behandelingen. Hierbij heb ik ook veel geleerd met betrekking tot de diversiteiten in culturen .

Na het openen van een kleine maar toch drukke privé praktijk in Johannesburg, begon ik weer zin te krijgen in een nieuwe uitdaging. Ik kreeg de mogelijkheid om in het prachtige Nederland te gaan werken met ervaren collega's in één van de drukste Chiropractie praktijken van Europa, het Chiropractisch Centrum.

Ik heb aan veel sporten en activiteiten deelgenomen, waaronder vechtsporten, rugby en met name powerlifting. Ik vind het een uitdaging om met atleten te werken om zo te zorgen dat ze het beste uit hun prestaties konden halen. Dit door behulp van een gezonde bewegende wervelkolom.

Mijn doel is echter meer gericht op gezinszorg en het motiveren van gezinnen om hun wervelkolom gezond en optimaal te houden. Dus neem uw kinderen eens mee naar het Chiropractisch Centrum voor een check-up. Jong geleerd is immers oud gedaan.

Tot binnenkort,

Brent Packett D.C.

Brent Packett         D.C.