Chiropractie, doen!


Enkele maanden geleden ben ik doorverwezen naar chiropractor Van Beest voor een lichte scoliose. Ik ben 14 jaar en zit in VWO-3. Dit jaar ga ik een profiel kiezen. Het wordt Natuur/Gezondheid. Dit is een bewuste keuze. Na het behalen van mijn diploma ga ik misschien chiropractie studeren. Ik ben geïnteresseerd geraakt in deze vorm van geneeswijze omdat er geen medicijnen en injecties worden gebruikt maar waar de handen het werk moeten doen en met een heel goed resultaat. Ik voel al zo veel verbetering na een aantal behandelingen. Dit spreekt me erg aan. Ik vind dat het voor kinderen verplicht zou moeten zijn om de wervelkolom te laten nakijken.

Binnenkort ga ik een spreekbeurt houden over chiropractie omdat het een interessant onderwerp is maar ook om mijn klasgenoten en docent uit te leggen dat het verstandig is om naar jullie centrum te gaan om hun wervelkolom een keer te laten nakijken.

Want .... als je laptop kapot is kun je een nieuwe kopen en wanneer je tanden zeer slecht zijn kun je een prothese aanschaffen. Maar wat als je rug versleten is……?! Dus ........ ga preventief naar de chiropractor.

Paul Nijs - Weert