Presentatie Paul Nijs Chiropractie


Beste meneer en mevrouw Van Beest en Nicole,

Vandaag heb ik eindelijk mijn spreekbeurt over chiropractie mogen houden. Gelukkig hoefde ik mij niet aan de 10 minuten te houden maar mocht ik er een lesuur voor gebruiken wat ik ook nodig had. Het is heel goed gegaan. Ik was goed voorbereid. Iedereen was enthousiast. Niemand wist wat chiropractie was en wat het inhield. De PowerPointpresentatie die ik van jullie heb gekregen en heb aangepast, heeft heel veel duidelijk kunnen maken. Het logo van jullie heb ik op alle dia’s laten staan. Beetje reclame gemaakt. Het artikel uit het WTV-magazine van vorige week en het artikel uit de Zondagskrant heb ik ook nog op het bord gehangen. Er kwamen na afloop nog veel vragen die ik allemaal heb kunnen beantwoorden. Ik heb er van genoten. Voor de docent was het ook een heel nieuw onderwerp waar hij nog niets vanaf wist en waar nog nooit iemand een spreekbeurt over had gehouden! Allemaal positief.

Zelf heb ik er veel van geleerd. Ik vond het al interessant maar nu ben ik me nóg meer gaan interesseren in uw beroep. Het is voor mij bijna zeker dat ik over een paar jaar chiropractie ga studeren.

Heel erg bedankt voor alle informatie, folders en het gebruik van de PowerPointpresentatie die ik van jullie heb gekregen en voor de opmerkingen op de tekst die ik had gemaakt.

Groeten en tot ziens in de praktijk,
Paul Nijs