Gelukwensen en compliment


Sinds juli 2006 ben ik in jullie centrum in Eindhoven onder behandeling bij Dhr. Schwarz D.C. Na een half jaar van pijn en immobiliteit (niet langer dan 8 minuten kunnen lopen, halve dagen in bed liggen) en behandeling door een zeer bekwame fysio-manueel therapeut en een verwijzing naar de orthopeed, kon Dhr. Schwarz al bijna direct een juiste diagnose stellen. Ik ben zeer kundig behandeld en na een paar weken was ik van de pijn verlost en kon ik alweer meer dan een uur lopen. Fantastisch! Ik was en ben zeer onder de indruk van de kundigheid en empathie van Dhr. Schwarz en van de chiropractie in het algemeen.

De professionaliteit en klantvriendelijkheid van het Chiropractisch Centrum waardeer ik ten zeerste. Ik begin me een beetje lid van een familie te voelen. Chapeau!!!

Een grote pluim ook voor de vernieuwde website; duidelijk en overzichtelijk. Ik keek er al graag op, maar nu met nog meer plezier. Het oefeningenprogramma, de coach en het prachtige tijdschrift zijn beslist geweldige aanwinsten.

Een groot compliment voor wat jullie doen om de chiropractie meer bekendheid en erkenning te geven.

Hartelijke groet,

Ine Jansen