Al heel lang tevreden patiënt chiropractie


Naar aanleiding van het 25 jarig jubileum bij deze een kort verslag van de ervaringen in de begindagen. Ongeveer 25 jaar geleden zat ik thuis in de ziektewet in verband met rugklachten en bekeek ik een documentaire over rugklachten en chiropractie. In die documentaire kwam zelfs een bekende wielrenner aan het woord over zijn ervaringen daarmee. (Jan Raas of Gerrie Kneteman).

Naar aanleiding van die documentaire zocht ik de vanuit Weert dichtsbijzijnde chiropractor op en kwam uit bij de heer van Beest senior in Landgraaf. Die stelde vast dat er heel wat vergroeiingen waren in mijn rug en dat ik de steunzolen aan de kant kon gooien. In de beginfase van de behandelingen heeft de pijn me zelfs ooit naar Scheveningen gedwongen; twee uur enkele reis voor een behandeling van enkele minuten. En dat had ik er graag voor over! In die tijd werkte van Beest senior zowel in Landgraaf alsook in Scheveningen.

Uiteindelijk is het met mij vrij goed gekomen. Mijn lichaamshouding is sterk verbeterd en ik heb goed kunnen functioneren en werk ook nu nog steeds fulltime. Regelmatig kom ik terug voor "onderhoud" en om mijn rug zo sterk en soepel mogelijk te houden. Vanuit mijn ervaringen heb ik veel mensen kunnen doorverwijzen naar het Rugcentrum. Ik kan het van harte aanbevelen. Ik wens u een fijn jubileum!

Met hartelijke groet,

Dhr. Ernst Henke - Weert