Ziet u de bomen nog?

Ziet u de bomen nog?

Ziet u de bomen nog?

Geregeld ga ik met mijn Golden Doodle genaamd Google wandelen. Niet altijd ver, want daar heb ik niet altijd tijd en zin in. Maar Google wél. Hij gaat graag naar het bos en dus ga ik ook vaak naar het bos. Met telefoon, koptelefoon en een flesje water op zak en een lange to do lijst in mijn hoofd. Boodschappen doen, wasje draaien, website praktijk bijwerken, blog schrijven, sociale media bijhouden. Het houdt gewoon niet op. Ik ken bijna niemand die tegenwoordig geen “vol” hoofd heeft. U wel? We moeten zoveel en genieten te weinig. Onlangs gaf iemand me nog het advies om een keer naar het bos te gaan zonder alle bagage en de bomen in het bos écht te zien. Mooi, maar niet gemakkelijk. Ik heb het geprobeerd en jawel, het was een mooie en fijne wandeling. Zonder overtollige ballast. Bijna een therapeutisch uurtje.

Als ik naar onze patiënten luister, dan komen de woorden bomen en bos ook vaak terug in mijn gesprekken met hen. Maar dan net iets anders dan dat ik dit boven heb beschreven. Patiënten zien door de  spreekwoordelijke bomen, het bos van de vele zorgaanbieders niet meer. Iemand met rugklachten moet door wie behandeld worden? En hoe wordt de diagnose gesteld? Hoe gaat dat in zijn werk? En vooral hoe pak ik dat dan allemaal aan? Moet ik naar de huisarts, fysiotherapeut, de cesar therapeut, manueel therapeut, de osteopaat, de neuroloog, de internist of juist naar de chiropractor.

Onze praktijken hebben we bewust zó georganiseerd dat wij onze patienten kunnen ontzorgen. Van het eerste telefoongesprek tot aan de onderhoudsbehandelingen. Wij denken met u mee en zorgen dat de juiste apparatuur ingezet wordt voor de juiste klachten. De diagnose wordt door dezelfde behandelaar gesteld als die u ook in het behandelplan zal begeleiden. En wij zorgen voor een aangepast oefeningenprogramma op maat. Alles onder 1 dak. Geen wachtlijsten. U wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd en wij communiceren alles overzichtelijk in een rapportage voor u en voor uw huisarts.

Wij gaan u behandelen om uw levenskwaliteit te verbeteren en uw pijn te verminderen. Zodat u weer een mooie wandeling kunt maken waar u het bos écht kunt zien en kunt genieten van de bomen, zonder pijn.

Terug