I had a dream

I had a dream

1985-2015 - 30 jaar Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek. Het begon allemaal met een klein jongetje in Kaapstad die, tijdens chiropractie congressen, bij ’s werelds meest bekende chiropractoren op schoot zat. Dat kwam omdat zijn beide ouders ook chiropractoren waren en zich gevestigd hadden in Zuid-Afrika. Het jongetje zag keer op keer dat de mensen die door zijn ouders behandeld werden, zich vaak metéén beter voelden en hun enthousiasme niet onder stoelen of banken staken. Mensen beter maken, dat wil ik ook, droomde hij.

In 1985 kwam het jongetje, genaamd Arie van Beest, na een lange en intensieve studie chiropractie in Amerika naar Nederland. Hij vestigde zich als eerste chiropractor in Limburg. Zijn eerste praktijk vestigde hij in Heerlen en hij zette chiropractie op de kaart. Toen werden de behandelingen nog helemaal niet vergoed door de verzekeraars, maar hij zorgde er eigenhandig voor dat dit een aantal jaren later wel gebeurde. Het was zeker niet gemakkelijk, maar na verloop van tijd kwamen mensen van heinde en ver om door hem behandeld te worden.

Inmiddels zijn we 30 jaar verder en is het team van chiropractoren, assistentes en praktijkondersteuners uitgebreid met nog 28 mensen en zijn er 7 vestigingen. De passie en ervaring van Arie van Beest is aanstekelijk en de professionals in ons team doen niets liever dan hulp bieden aan patiënten om hen zo snel als mogelijk van hun pijn af te helpen.

Natuurlijk hebben wij onze werkwijze in die 30 jaar constant aangepast, maar wat al jaren hetzelfde is, is dat we het allerbeste willen voor onze patiënten. De beste apparatuur, de nieuwste technieken en de meest ervaren chiropractoren. Maar wat nog het meest belangrijke is, is ons rotsvaste geloof. Het geloof dat wij hebben in ons vak. Dat we iets voor mensen kunnen betekenen en dat we hun levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Dat is waar het zesjarige jongetje van droomde, en die droom is zeker uitgekomen.

Bezoek ons op
www.rugcentrum.nl of neem contact met ons op

Terug