Zoeken Menu
Nieuwsbrief  november/december 2008
Welkom bij het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek
 

Uitslag poll
Neemt u wel eens medicatie voor rugpijn? - dat was de vraag die wij stelden op onze website. Bijna 500 mensen hebben de poll inge-vuld en de uitslag was als volgt:
- 19% (93)    -  ja, meteen als ik een beetje last heb 
- 31% (154)  - soms, als de pijn heel hevig is
- 23% (115)  - nee, ik probeer zo min mogelijk te nemen
- 27% (135)  - nooit, ik neem geen medicatie voor rugpijn

Inmiddels is er per 01 november een nieuwe poll gestart. Neem gerust eens een kijkje op onze site een doe mee!
Ga hier naar de nieuwe poll


November - Osteoporosemaand

November is uitgeroepen tot nationale osteoporosemaand. Door o.a. vergrijzing krijgen steeds meer mensen te maken met deze "stille ziekte". Onze geavanceerde iDXA Total Bodyscan analyseert de botmassa en geeft een beeld van de verhouding tussen spier-weefsel en vetmassa. Bovendien krijgen we ook duidelijke beelden van de wervelkolom waardoor afwijkingen hieraan geconstateerd kunnen worden - lees hier alles over de iDXA Total Bodyscan

Aanbieding november 2008
Reconvital Bot/Spier - ondersteunt de natuurlijke botaanmaak en rust in de spieren.  I.p.v. € 14,50 betaalt u in november maar € 12,50
lees hier meer over dit voedingssupplement

Aanbieding december 2008
Moet u dit jaar ook weer zo hard denken, wat u uw familie en vrienden gaat schenken? Denk eens aan een orthopedisch nekkussen. Doordat het kussen een goede rusthouding afdwingt, ligt uw wervelkolom in een goede stand, waardoor de kans op rug- en nekklachten afneemt. De kussens zijn er in diverse uitvoeringen.
I.p.v. € 95,-- betaalt u voor het orthopedisch nekkussen volwassen
in de maand december € 90,--. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.
Bekijk hier het orthopedisch nekkussen volwassen

Stuur ons een e-card en maak kans op mooie prijzen
Dat was de vraag die wij u stelden in onze vorige nieuwsbrief. U heeft hieraan goed gehoor gegeven en van alle complimenten gingen we spontaan blozen. Op onze site kunt u een verslag van de leukste inzendingen lezen en ziet u wie een prijs gewonnen heeft. - Ga hier naar de e-cards


Nieuwe producten

Aan ons assortiment hebben wij de volgende producten toegevoegd:

  • Stressbal; goed om beweeglijkheid in vingers en handen te bevorderen (maar ook om afleiding te zoeken bv. als u gestopt met met roken) Prijs: € 4,50
  • Nekkussen: het reeds bekende Orthopedisch nekkussen (voor in bed). Dit kussen kunt u echter zelf in hoogte verstellen door schuim eruit te laten of toe te voegen. Verstelbare hoogte: 11 cm of 9 cm of 7 cm. Voor uw gemak!
    Prijs: 115,--  • Halskussen: kleine hoefijzers die achter uw nek kunt klemmen, ideaal tijdens uw reis in vliegtuig, bus of auto (ook geschikt voor kinderen).
    Prijs: € 45,--
Productenfolder

Omdat wij u als patient optimaal willen begeleiden in de aanschaf van het juiste product is onze productenlijn inmiddels sterk uitgebreid. Nekkussens, zitkussens, voedingssupplementen en meer behoren hiertoe. Momenteel werken wij hard aan een folder die u een overzicht kan bieden van deze productenlijn. Zodra deze helemaal gereed is, zullen wij dit kenbaar maken. Tot die tijd kunt u vanzelfsprekend uw vragen hierover aan onze chiropractoren of secretaresses stellen.

Praktijknieuws
Secretaresse Kim van den Heuvel is in verwachting van haar eerste kindje. Van harte gefeliciteerd Kim en Cyriel, wij wensen jullie een fijne zwangerschap toe.
*
Op de vraag wat ze later wil worden, antwoordt Iris, de 3-jarige dochter van onze Office Manager te Eindhoven, dat ze graag Mega Mindy of chiropractor wil worden. Wat is een chiropractor dan, vraagt moeder Mireille hierop "dat is een nekdokter die ruggen beter maakt". Zo ziet u maar: jong geleerd is oud gedaan.
*
Gaat u op ski-vakantie, dan is nu de tijd aangebroken om uw lichaam voor te bereiden. In alle vestigingen zijn er ski-folders verkrijgbaar met oefeningen om uw lichaam in een optimale conditie te brengen zodat de kans op blessures minimaal is. Vraag uw chiropractor of onze secretaresses.


Enthousiast patientenverhaal

Natuurlijk horen wij dagelijks uw complimenten over de behan-delingen en resultaten van de chiropractoren van het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek. Toch willen wij u deze schriftelijke reactie van mevrouw Steijvers, moeder van 2 kleine patientjes, niet ont-houden.  - lees hier verhaal


Uw verhaal

Wilt u ook uw verhaal met ons delen, stuur dit dan naar het onderstaande e-mail adres.

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie, mail deze dan naar:
info@rugcentrum.nl t.a.v. Christiane Vogt, Algemeen Manager of maak uw vraag of opmerking kenbaar aan de balie. Indien gewenst, krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Mocht u, ondanks onze goede bedoelingen, de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u alleen hieronder afmelden. Het is onnodig ons een e-mail te sturen. Alleen hieronder afmelden is mogelijk.

Chiropractoren
A.B. van Beest DC
G. Langley DC
D. Schwartz DC
A. LeGate DC
S. Fitzgerald DC
L. de Santy DC
M. Hanson D.C.

Heerlen
Coriovallumstraat 32
6411 CD Heerlen
Tel. 045-5741717

Weert
Nassaulaan 3a
6006 CM Weert
Tel. 0495-545345

Roermond
Kapellerlaan 90
6045 AH Roermond
Tel. 0475-550700

Eindhoven
Stratumsedijk 18
5611 ND Eindhoven
Tel. 040-2113600

Sittard
Brugstraat 155
6131 AC Sittard
Tel. 046-4529955

Internet
www.rugcentrum.nl

Wilt u deze mailing niet meer ontvangen, klik dan hier om u af te melden.