Zoeken Menu
Nieuwsbrief januari - februari 2012
 Open Dag Weert - Nieuwe chiropractor - Aanbieding - Praktijknieuws - Facebookactie - Artikelen - Blog -
Dagactiviteit na behandeling
 

Open Dag Weert
Op zondag 22 januari bent u van harte welkom tussen 11.00 - 16.00 uur op onze open dag. U kunt dan lezingen bijwonen, met onze chiropractoren over uw klachten spreken en de massagebanken uitproberen. Verder geven onze assistentes u alle informatie over tarieven van chiro-practische behandelingen en de vergoeding van de verzekeringen.

Kent u iemand die ook last heeft van nek- en rugklachten of andere problemen aan het bewegingsapparaat, maak hen dan gerust eens attent op onze open dag. Ook kinderen met hoofdpijn, groeipijn of huilbaby's en hun ouders zijn van harte welkom.

Nieuwe chiropractor Roermond - Heerlen
Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat wij een nieuwe chiropractor aan ons internationale team kunnen toevoegen. Dhr. Craig Haywood is de 4e Zuid-Afrikaanse chiropractor die wij verwelkomen. Dhr. Haywood is aan de univer-siteit van Johannesburg afgestudeerd en heeft 4 jaar ervaring in het behandelen van patienten met rug- en nekklachten. Chiropractor Langley, die per 01 februari 2012 afscheid neemt zal zijn patiënten aan hem overdragen.

Aanbieding van de maand
 Heeft u ook het goede voornemen om dit  jaar wat meer te   bewegen en wat kilo's te verliezen? Dan zou Toon-S hier een goede hulp bij kunnen zijn. Tot en met 28 februari 2012 kost een maandverpakking € 26,-- in plaats van € 29,50.
Klik hier om meer te lezen over het product.


Praktijknieuws SMS
Sinds enige weken krijgt u van ons een sms om u aan uw behandeling te herinneren. Nog geen sms-je ontvangen? Controleer dan bij de secretaresses of uw mobiele nummer correct is genoteerd.

Ski-folder
Gebruik onze skifolder om u goed voor te bereiden op uw ski vakantie.

Facebookactie
Onze facebook actie is een groot succes de winnaars zijn:
Prijs 1 - Mevrouw Maria Joris uit Meijel
Prijs 2 - Dhr. Henk van Heumen uit Heerlen
Prijs 3 - Mevrouw J. Veugen uit Ospel
Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Prijzen kunnen in de praktijk opgehaald worden maar kunnen niet tegen andere producten ingeruild worden

Heeft u de actie gemist? Geen probleem, want we gaan gewoon door. Iedereen die zich voor 01 mei 2012 aanmeldt op onze facebook pagina en " vind ik leuk " aanklikt maakt kans op de volgende producten;
* Prijs 1 - Orthopaedisch Nekkussen t.w.v. 95,--
* Prijs 2 - Lordosit rugkussen + doosje multivitamines t.w.v. 42,00
* Prijs 3 - Ijspakket: ijszakje, roller & tube coolinggel t.w.v. 30,50
Iedereen maakt natuurlijk nog kans!

Ga hier naar Facebook en meldt u aan:

Interessante artikelen
* Chiropractie effectiever bij nekpijn dan medicatie - lees meer
* Chiropractie populair bij keuze verzekering - lees meer

Blog
Volgt u onze blog al? Hierin vertelt onze Algemeen Manager - Christianne Vogt over alles wat haar bezighoudt binnen de praktijk. U kunt ook een reactie achterlaten. Lees de blog

Wat doet u na uw behandeling?
Een van onze " facebook-vrienden" vroeg om aandacht te besteden aan de dagactiviteit na een behandeling. Goede vraag!

Dagactiviteit na uw behandeling
- Liever niet sporten.
- Niet in in een warm bad gaan liggen.
- Probeer te ontspannen.
- Als u moet werken, neem dan geregeld pauze. Zit u achter de pc, sta dan regelmatig op en doe eventueel wat rekoefeningen.
- U mag maar beperkt huishoudelijke taken verrichten.

Poll - er is weer een nieuwe poll! Klik hier om deel te nemen

Tot slot
Met de komst van onze vierde chiropractor kunnen we het natuurlijk niet laten om u nog een paar Zuid-Afrikaanse woorden te leren:
Borrel = schemerdrankie
Metro = moltrein
Snack = peuselhappie
Scooter = bromponie

Mocht u de nieuwsbrief, ondanks onze goede bedoelingen, niet meer willen ontvangen, dan kunt u afmeldend door op onderstaande link te klikken. U mag ook een mail sturen naar info@rugcentrum.nl