Zoeken Menu

Welcome back ....

Heeft u een fijne zomer gehad? Onze vakantie was geslaagd, de familie van Beest ging terug naar de Chiropractie Universiteit in de USA waarvan u een  fotoverslag kunt zien. Nu de dagen weer korter en donkerder worden, hebben we meer tijd voor binnenactiviteiten. Nieuwe dingen leren. En wat is er leuker dan nieuwe kennis op te doen. Het Chiropractisch Centrum biedt u een aantal gratis lezingen aan over diverse onderwerpen, geheel op onze kosten dus. Maar let op! Vol = vol, dus snel reageren! En probeert u weer in de routine van de dag terug te komen bv. met gezond eten? Like ons dan op facebook, doe mee en win een boek van Juice Master met talrijke recepten voor smoothies en een 3-daags detox programma. Ga er dus maar even voor zitten, veel leesplezier!

Gratis lezingen najaar 2014

Wij stellen uw loyaliteit op prijs en daarom doen wij graag iets terug. In het najaar worden in de praktijken Heerlen, Weert en Eindhoven gratis lezingen gegeven door deskundigen;

Maandag 15 september - Gezonde voeding, gezond lijf - door Johan Bruining, diëtist van Diëtheek
lees hier meer
Dinsdag 07 oktober - Fit de overgang door - door  Barbara Havenith, vrouwenarts Vrouwenpoli  
lees hier meer
Maandag 17 november - Van hardlopen uw passie maken - door Andre Lindhout van Run2day  
lees hier meer

Aanmelden lezingen

     

Fam. v. Beest in USA

Het stond al jaren op de plannning, maar het kwam er maar niet van. In juli van dit jaar was het dan eindelijk zover. Een bezoek aan Palmer University of Chiropractic in Iowa. Een wens van chiropractor van Beest om zijn familie zijn universiteit te laten zien.

Bekijk hier de foto's
Lees hier de blog over deze reis

 

 
     

Praktijknieuws

Echo Goed nieuws! De echo's, die door onze chiropractoren gemaakt worden, zijn niet tot 01 september gratis, maar tot 01 januari 2015.
Opknapbeurt praktijken In de maanden september en oktober krijgen enkele praktijken een mini make-over. Het is dus mogelijk dat u hiervan een beetje hinder zou kunnen ondervinden.
Familieuitbreiding secretaresse Amber uit Helmond is mama geworden van Lars! Proficiat Arie van Beest wordt half september opa! U loopt dus het risico met een overtrotse opa in aanraking te komen.
Yoga - Bent u of kent u iemand die zwanger is? De zwangerschapsyoga in de vestiging Heerlen wordt heel goed ontvangen. Aansluiten kan elke week. En als het kleine hummeltje er dan is, kunt u leren masseren tijdens de cursus babymassage. Klik hier voor meer info

 
 
   

Diëtheek Heerlen bij Chiropractisch Centrum

Wat is Diëtheek? Diëtheek is een moderne, eigentijdse organisatie van diëtistenpraktijken door heel Nederland. Sinds eind 2011 is in Zuid-Limburg is de praktijk Diëtheek Maastricht en Heuvelland gevestigd. Er zijn momenteel spreekuurlocaties in Maastricht, Gulpen en Cadier en Keer. Vanaf half september wordt er ook een spreekuur gestart in Heerlen in samenwerking met het Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek. Welkom bij Diëtheek Heerlen! Wanneer ga je naar de diëtist?

Lees hier meer

 
   

Product aanbieding najaar

Ons lichaam is gedurende ons hele leven bezig met het afbreken en opbouwen van bot. Oudere cellen worden vervangen door nieuwe. Calcium en magnesium zijn in dit proces de belangrijkste bouwstenen, die onder invloed van vitamine D3 het lichaam ondersteunen. Bot/Spier bevat een hoge dosering calcium en vitamine D3 en een zeer goed opneembare vorm van magnesium. Deze draagt bij aan rustige spieren (benen) en verhoogt de opnamecapaciteit van calcium.  Nu 2 doosjes voor € 26,-- Alleen geldig in de maanden september en oktober (normale prijs = € 14,50 per doosje).

 
     

Website van de maand

www.biologischbeter.nl - biologisch vlees per email bestellen, geleverd aan huis en vers van de boer in Friesland. u kunt zelfs aangeven welk soort vlees u niet wilt (bv. varkensvlees) Makkelijker kan het toch niet (en wij hebben het zelf geprobeerd).

Recept van de maand

Zoete aardappel/Quinoa burgers - super gezond, vegetarisch, snel te maken en heerlijk!
Klik hier voor het recept

 
 
   

Facebook

Wow, wat krijgen we altijd leuke reacties op onze facebook berichten. Wilt u ook wekelijks een update krijgen van de activiteiten binnen de praktijken? Like ons dan op facebook. Ook krijgt u veel tips en adviezen voor een gezond en leuk leven.

Maak nu kans op het boek " Juice Master ". Hoe doet u dit? Like onze facebook pagina en like het bericht van Juice Master (scrol naar beneden) eventueel aangevuld met een motivatie waar ù het boek zou moeten winnen. Zondag 7 september maken we bekend wie het boek gewonnen heeft.

 
   

Kinder check-up

De hele maand oktober kunt u een afspraak maken voor uw kind voor een gratis checkup van de wervelkolom. Voor baby's, peuters, opgroeiende kinderen, tieners en jong volwassenen tot en met 17 jaar.

Het belang van een check-up
Klaagt uw kind wel eens over hoofdpijn, rugpijn, pijn aan de benen of andere klachten gerelateerd aan de wervelkolom. Laat uw chiropractor eens een check up uitvoeren en ontvang tips en adviezen voor een gezonde wervelkolom van uw opgroeiende kind.

 
     

Inloopspreekuur

Iedere vrijdag van 16.00 - 16.30 zonder afspraak. Maar ook mogelijk met afspraak. Hiervoor belt u met een van onze vestigingen. Wij overleggen dan graag met u voor een passende dag en tijd.

Het inloopspreekuur is een vrijblijvend gesprek met een van onze chiropractoren om te bepalen of chiropractie iets voor de patiënt kan betekenen. Tijdens dit bezoek zal de chiropractor ook een korte rug- en nekanalyse verrichten. Let op; dit is géén eerste onderzoek. Het onderzoek dat tijdens een afspraak verricht wordt houdt in dat er uitgebreide neurologische orthopedische en chiropractische testen gedaan worden.